Rozsdagyár

ROAD - Klippremier: Az ember dicsősége

2022. február 25. - Kovenant

road2022.jpg

Új videoklippel jelentkezett a Road Az ember dicsősége címmel, melyet a Magyar Paralimpiai Bizottsággal együttműködve készítettek el.

A dal az emberi küzdelemről, kitartásról és újrakezdésről szól (ami a mostani időkben kiváltképp aktuális mondanivalóval bír), a videoklip pedig ezen folyamat mentén a sportolók példamutató hozzáállását helyezi fókuszba, mely a parasportolók esetében hatványozottan jelen van: ők azok, akik ha kell, nehezített pályán, rögös utakon, már-már emberfeletti kitartással képesek nap-mint-nap újrakezdeni.

Ezzel a dallal szeretnénk tisztelegni valamennyi élsportolónk, kiváltképp a Magyar Paralimpikonjaink előtt, valamint ezúton köszönjük nekik a klipben való közreműködést!

A klipünk főszereplői olyan sportkiválóságok, akikről a legtöbben talán nem is hallottatok még, pedig erejük, kitartásuk, hitük, szorgalmuk, alázatuk sokkal nagyobb, mint sok mai embertársunké. Ők mind egytől-egyig Paralimpikonok! Külön megtiszteltetés számunkra, hogy az év Parasportolói is örömmel vállalták a szereplést a mi kis mozinkban! Köszönjük Nektek, hogy velünk vagytok! HAJRÁ MAGYAROK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2317766206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.02.25. 18:45:01

Nincsenek rá szavak!

Aki nem hatódik neg ezen a klippen, az nem ember.

S jó volt az egész csapatot látni az M4-en Tokyóban.
Remélem a Pekingi Csapat is szuper lesz!
Hajrá Magyarok!
süti beállítások módosítása