Rozsdagyár

DRUDKH - Klippremier: The Nocturnal One

2022. február 26. - Kovenant

drudkh.jpg

Az ukrán black metal csapat, a Drudkh The Nocturnal One címmel tette közzé új dalát és klipjét. A videót eredetileg az idei év második felében jelentették volna meg, a zenekar új albumával együtt (2015-ös lemezükről ITT írtunk kritikát). 

Azonban az Ukrajnában tapasztalható egyre veszélyesebb körülmények miatt, valamint amiatt, hogy az együttes az orosz invázió kellős közepén tartózkodik és nem is tudnak biztonságos határátkelőhelyre menni, a csapat úgy döntött, hogy a klipet azonnal hozzák ki, mert saját jövőjük vagy biztonságuk is kétséges. 

A Drudkh mindig kimutatta hazája iránt érzett büszkeségét a zenéjén keresztül. Így tettek tanúbizonyságot küzdőszellemükről és hazájuk iránti szeretetükről. Az új album részleteit időben megosztják majd a rajongókkal. A vinyl gyártóüzemi késedelmek miatt azonban a megjelenés 2022 végére csúszik. 

Kiadójuk, a Season Of Mist ma telefonon kapcsolatba lépett a zenekarral, mely az alábbi nyilatkozatot tette: 

Bár nem akartunk semmilyen információval szolgálni vagy bármilyen zenét megosztani rajongóinkkal ez év végéig, hálásak vagyunk, hogy ma közzétehetjük ezt az új dalt. A szám a reményt fejezi ki: erősítse meg azok lelkét, akiknek szüksége van a reményre! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7717766934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2022.02.26. 18:26:50

Végre elhagytad ezt a sajnálkozást. Itt sokkal szebben fogalmazol róluk. Így tovább! :)
süti beállítások módosítása