Rozsdagyár

YOUR LAST STEPS - Klippremier: Lánc

2022. május 20. - Kovenant

your_last_steps2022.jpg

Tervek szerint még az idén megjelenik a nagykanizsai Your Last Steps "Lánc" című nagylemeze, melyhez klipes formában a címadó dal már meg is érkezett. A zenekar a dalhoz a klipet még tavaly forgatta le a Syndrome Pruduction segítségével.

Az év elején azután egy teljes album felvételére szóló pályázatot nyertek a Nagylemez Program keretein belül, így a Lánc is részben új hangzást kapott, és most végleges formájában, a klippel együtt be is mutatkozik. A dalban vendégénekesként a többek között a Petricorból ismert Bótyik Borostyán hallható. 

Az album további dalai folyamatosan készülnek, csiszolódnak. Tervek szerint még idén napvilágot lát egy koncertfelvételekből készült klip is a zenekartól egy új dalhoz, de rengeteg más terv is készülőben van. Ha kíváncsiak vagytok a srácokra élőben, két helyen is elcsíphetitek őket mostanában. Előbb május 27-én pénteken a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben a Petricor és a Pennhurst társaságában, majd június 11-én a Tó Party -II. elnevezésű motorostalálkozón Zalaszentmihályon. Ősszel pedig komolyabb turnéra is indulnak majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr117836047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása