Rozsdagyár

MEGADETH - Megvan az új basszusgitáros

2022. június 01. - Kovenant

james_lomenzo.jpg

A veterán amerikai thrash metal brigád, a Dave Mustaine vezette Megadeth hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a hírt, hogy James LoMenzo lett a csapat teljes jogú basszusgitárosa, miután 2021 májusában megváltak Dave Ellefson alapító tagtól annak szexvideó-botránya miatt.

James Lomenzo 2006 és 2010 között játszott a zenekarral a "United Abominations" és az "Endgame" korongokon, így meglehetősen természetesnek tűnik, hogy Mustaine őt választotta a posztra.

Nagyon örülök, hogy James ismét a Megadeth-család tagja lett. Először a turnén csatlakozott hozzánk basszusgitárosként és óriási volt, hogy visszatért hozzánk, szóval úgy gondoltuk, hogy állandósítsuk a felállást és legyen teljes jogú tagja az együttesnek. 

A Megadeth hosszú idő óta készülő új albuma "The Sick, The Dying ... And The Dead!" címmel július 8-án érkezik a banda saját kiadóján keresztül, azonban a lemezre a basszussávot még Steve DiGiorgio, a Testament bőgőse játszotta fel (előző, 2016-os korongjuk kritikája pedig ITT olvasható).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7917845559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása