Rozsdagyár

VENTED - Dalpremier: Requiem For Myself

2022. június 17. - Kovenant

vented2022.jpg

A Vented névre hallgató amerikai produkció olyan zenészek által jött létre, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum/Daath/Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver/Bleed The Sky/ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző gitáros (a banda legutóbbi albumáról ITT írtunk kritikát, a velük készült videointerjúnk pedig ITT nézhető meg).

Ahogyan a korábbi interjúkban is elhangzott, a Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén Joey Jordisonnal a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján. Ettől függetlenül markáns nyomot hagyott Joey mentalitása és útmutatása a zenekar arculatán és zenéjén.

A 13 dalt tartalmazó, "Cruelty And Corruption" címet viselő debütáló nagylemez HK Krauss (Sinsaenum/Betraying The Martyrs/Dagoba) producer kezei alatt nyerte el a végleges formáját a Maintenon-i Vamacara Stúdióban. Erről a korongról debütál most a Requiem For Myself című dal egy videó kíséretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr817860593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása