Rozsdagyár

WIRES - Klippremier: Varlet

2022. július 01. - Kovenant

wires2022.jpg

A fiatal magyar indusztriális metalcore csapat, a Wires közzétette első dalát és klipjét Varlet címmel, mely máris megismerhető a hajtás után. A zenéjük jellegzetességeit Tóth Dávid gitáros és producer fogalmazta meg: sejtelmes riffek és torz szintik.

A 2019 végén Nagy József énekes, valamint Tóth Dávid és Nagy Gergõ gitárosok által alapított, a  leghátrányosabb helyzetű magyar régiók külvárosaiból származó Wires nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint egy olyan rettenthetetlen zenei entitás létrehozását, amely végső soron az emberiség állapotát jeleníti meg, ahol minden embert egy belső sötétség táplál, valamint a sötét, amely a sarokban lappang, valami szörnyűség, ami belül formálódik.

A Varlet megjelenése előtt évekig formálták ezt a szörnyeteget, és olyan zenei stílust hoztak létre, amely szintetizátorok által teremtett kísérteties atmoszférát tartalmaz, amelyet nehéz ritmusok és pumpáló dobok támogatnak. Az Erdei Gergõ dobos által 2021-ben kiegészített indusztriális metalcore kvartett, a Wires a düh, a frusztráció és a tehetetlenség terjesztésének útjára indul.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8817872673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása