Rozsdagyár

DELAIN - Hamarosan bemutatják az új énekesnőt

2022. július 05. - Jurancsik Eszter

delain_apocalypse_and_chill_napalm_records_label_website_background_2020_1.jpg

Tavaly februárban sokkolta a holland Delain rajongótáborát a hír, miszerint az együttes gyakorlatilag feloszlik - több tag, köztük Charlotte Wessels énekesnő is távozott a formációból, Martijn Westerholt, az alapító pedig elmondta: saját projektjeként kívánja tovább vinni a zenekart.

Dolgoznak az új albumon is, illetve az új felállású formáció első videoklipjét is leforgatta, azonban az új énekesnő kilétét még titok fedi, ám e titoknak néhány holland rajongó már a birtokában van: a csapat szülőhazájában két kisebb koncertet is adott, amelyen a jelenlévők találkozhattak az újdonsült taggal. A két buli tulajdonképp afféle próba volt a november 4-én esedékes koncertre, amelyet hónapok óta reklámoz a zenekar. 

Akik lemaradtak a két fellépésről, azoknak augusztus 9-ig kell várniuk - e napon jön ki ugyanis a banda vadonatúj kislemeze és a fent említett videó, amelyből megismerhetik az új énekesnőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3017875525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása