Rozsdagyár

CYD - Klippremier: Hope Dies Fast

2022. július 20. - Kovenant

cyd2022.jpg

Az esztergomi crossover thrash brigád, a Cyd "Longest Way Home" című EP-je nemrégiben lett egyéves, melyhez ennek apropóján megérkezett a harmadik klip is.

A H-Music gondozásában megjelent EP egyfajta gyűjteményes kiadású CD, ugyanis a "Longest Way Home" öt dala mellett a zenekar két korábbi EP-je, a "Here Comes The Bastards" és a "Next Round" dalai is helyet kaptak a korongon, így egy kvázi 16 dalos albumot kap egy EP áráért, aki megveszi azt. A lemez a MAHASZ TOP 40 5. helyén nyitott, most pedig a korábbi két klip és szöveges videó mellé megérkezett az új kisfilm is.

A reményvesztett, kilátástalan élethelyzetről és a sötét jövőről szól a nóta. A címe egy szójáték, a Hope Dies Last helyett Hope Dies Fast, vagyis nem utoljára, hanem jó gyorsan hal meg a remény. Remekül tükrözi a jelenlegi helyzetet sajnos, mert ami felé sodródunk, az sajnos nem tud rám pozitívan hatni – nyilatkozta Lázár Zalán, a banda énekese.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5217887595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása