Rozsdagyár

AWS - Klippremier: Útvesztő

2022. szeptember 03. - Kovenant

aws_3.jpg

Másfél évvel frontemberük elvesztése, és a tavalyi teltházas Emlékszem turné után az AWS zenekar új dalt jelentetett meg, melyet még Siklósi Örs énekelt fel. Ahogy korábban mindig, az erőteljes képi világú Útvesztő szövegét is ő jegyzi.

A számot még 2020-ban írták és rögzítették közösen, ekkor még ezek a felvételek inkább egy jó minőségű ének-demónak feleltek meg. Ahogy a zenekar fogalmazott, legrosszabb rémálmukban sem gondolták, hogy ezek lesznek a végleges anyagok, és nem lesz már lehetőség közösen dolgozni rajtuk.

Az Útvesztőhöz egy különleges videoklip is készült, melyen nem mindennapi CGI-képsorok is láthatók, és melyhez a zenekar barátai és rajongói is csatlakoztak, hogy minél őszintébb jelenléttel támogassák a dalt. A Thornfields Production és a PURE Production számos filmszakmai szakemberrel és a DIGIC 3D animációs céggel összefogva alkotta meg a videót, melyhez utóbbi gyártó ingyen vállalta a hozzájárulását.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7217923073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása