Rozsdagyár

SHAPELESS FACES - Bemutatkozó EP-vel jelentkezik a hazai egyszemélyes projekt

2022. szeptember 16. - Kovenant

shapeless_faces.jpg

Utazásra hív a tudatalattidba Rácz Lili absztrakt festő és a Shapeless Faces. A banda debütáló EP-je "Soundtrack For Dreams And Nightmares" címmel szeptember 23-án jelenik meg, az álmok illusztrátora Rácz Lili. Mind a hat dalhoz egy festmény készült, a zene és a képek együtt kalauzolnak egyre mélyebbre, míg végül heves szívdobogással ébredsz fel, és azon tűnődsz vajon álmodtad-e az egészet.

Budapesti banda vagyunk, sötét hangulatú, több műfajból építkező (alternatív rock, electronica, industrial, post-rock) zenével. Legnagyobb inspirációnk a Nine Inch Nails, a Radiohead, magyar bandák közül a Vad Fruttik hatása jelentős. A Shapeless Faces egyszemélyes banda a stúdióban, de jelenleg három zenésztársammal egy élő programon dolgozunk, illetve az instrumentális (és valljuk be, furcsa hangulatú) bemutatkozó EP-nk után hagyományosabb alternatív rockot várhat tőlünk a közönség, magyar énekkel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1017933103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása