Rozsdagyár

BLINK-182 - Visszatért Tom DeLonge és jövőre brit arénaturnéra indulnak

2022. október 11. - Kovenant

blink-182.jpg

Hét év után tért vissza az amerikai Blink-182 soraiba Tom Delonge gitáros-énekes, aki kiválását követően különböző konteós és UFO-hívő ál-dokusorozatokban szerepelt több-kevesebb sikerrel. A zenekar most gyorsan be is jelentette, hogy jövőre brit arénaturnéra indulnak.

A pop-punk brigád még 1992-ben alakult meg, harmadik, "Enema Of The State" című 1999-es albumukkal értek el globális sikereket, de 2015-ben Delonge meglehetősen zavaros körülmények között távozott, helyére Matt Skiba került, ám a csapat sosem tudott visszakapaszkodni korábbi státuszába.

Egyre világosabban látszik, hogy a koronavírus okozta sokkot a zeneipar, így a rock/metalszcéna is csak úgy tudja kiheverni, ha sorra hozzák elő a nagyobbnál nagyobb durranásokat. Így minden bizonnyal folyamatosan hallhatunk majd újabb és újabb mindent vivő bejelentéseket és klasszikus felállású újjáalakulásokat.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr10017952216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása