Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Tízéves jubileumi koncert az A38 Hajón

2022. október 18. - Kovenant

flyer_6.jpg

Október 21-én, pénteken 10 éves jubileumi Omega Diatribe koncert az A38 Hajón: az underground szerelmeseinek minden bizonnyal nem kell bemutatni a zenekart, akik zord és agresszív zenéjükkel valósággal berobbantak a hazai köztudatba 2012-ben, a 2013-as "Iapetus" címet viselő debütáló lemezükkel pedig csak megerősítették a létjogosultságukat és pozíciójukat a magyar metalzenei palettán.

Azóta eltelt tíz év, a zenekar pedig lerakott három nagylemezt és két EP-t az asztalra, nem is akármilyeneket. Aki a koncertjükön jár, minden bizonnyal maradandó élménnyel távozik a helyszínről. Nem lesz ez másképp a budapesti A38-as koncert esetében sem, sőt! Egy vissza nem térő esemény van készülőben, meglepetésekkel és egy életművet átölelő koncertszettel. A buli FB-esemény ITT található, jegyek pedig ITT vásárolhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7617957296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása