Rozsdagyár

RIVERS OF NIHIL - Megvált énekesétől az amerikai technikás death metal csapat

2022. október 20. - Kovenant

rivers_of_nihil_2021.jpg

Hivatalos Facebook-oldalán jelentette be az amerikai technikás death metal csapat, a Rivers Of Nihil, hogy megvált frontemberétől és Jake Dieffenbach már nem tagja a zenekarnak (az együttes előző lemezeiről ITT, ITT és ITT írtunk kritikát).

Szeretnénk tájékoztatni rajongóinkat és kollégáinkat is, hogy megváltunk Jake Dieffenbach énekestől. Jake alapítótagja volt a Rivers Of Nihilnek és a bandán kívül is barátunk és testvérünk marad. Ez a döntés nem volt könnyű, de a meghozása szükségessé vált. Kérjük barátainkat és rajongóinkat, hogy engedjék, hogy Jake méltósággal és privát módon kezelhesse ezt a helyzetet. 

A Rivers Of Nihil kreatív magja érintetlen. Brody és Biggs marad továbbra is a fő dalszerző és szövegíró, ahogy a kezdetek óta ez mindig is volt. Jared már öt éve és két album óta velünk van, és Andy-t már olyan régen ismerjük, hogy olyan, mintha örökké a zenekar tagja lett volna. Emiatt, ahelyett, hogy valaki újat hoznánk közénk, Biggs veszi át az énekesi teendőket a közelgő európai/brit turnénkon és a mostanában bejelentett észak-amerikai körünkön is a Killswitch Engage társaságában - ahogy azt már a korábbi bulijainkon is megtette az Államokban.  Emellett természetesen a basszusgitáron is ő játszik. A koncertezésen kívül néhány nagyon izgalmas megjelenéssel is készülünk a közeljövőben, szóval hallani fogtok rólunk hamarosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9417958766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása