Rozsdagyár

DECAPITATED - Brutál extrém metal est az Instantban

2022. november 06. - Kovenant

decapitated_2022_2.jpg

A lengyel death metál mesterek, a Decapitated és barátaik, a kanadai deathcore csapat, a Despised Icon összeálltak egy európai turnéra idén ősszel. Nyaktörő programjukat tizenegy ország huszonkét városába viszik el. A Decapitated ráadásul új, "Cancer Culture" című lemezével érkezik (kritikánk ITT olvasható), az ütős páros mellé pedig csatlakozik még a Brand Of Sacrifice, a Distant és a Viscera is. A november 12-i metalest az Instantba költözik.

A Decapitated csapatát és a velük érkező, brutál programot lassan három éve várjuk, most azonban úgy fest, megérte a várakozás és tényleg 2022 legbrutálisabb death metal estje valósul meg. Wacław "Vogg" Kiełtyka, a Decapitated gitárosa így nyilatkozott a turnéval kapcsolatban:

Bumm!!! Ez a felállás egyszerűen őrületes!!! Ez az, amire az elmúlt években vártunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a legbetegebb co-headlining turnét 22 európai városba hozhatjuk el a Despised Icon, a Brand Of Sacrifice, a Distant és a Viscera oldalán. Továbbra is számíthattok a 25 éves jubileumi turné programjára, plusz az új számokra a közelgő "Cancer Culture" albumról. A leghalálosabb szettel készülünk, amit csak el tudsz képzelni. Szerezzétek meg a jegyeiteket most, és hamarosan találkozunk, emberek! 

Az azóta megjelent "Cancer Culture" album valóban a zenekar talán eddigi legbrutálisabb anyaga lett, így fogadjuk meg Vogg tanácsát és találkozzunk november 12-én az Instantban!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr317971712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása