Rozsdagyár

HEEDLESS ELEGANCE - Teljes koncertfilmen a tavalyi lemezbemutató buli

2022. november 25. - Kovenant

heedless-elegance-2022.jpg

2021. szeptember 17-én tartotta "Libra" című albumuk lemezbemutató koncertjét a hazai deathcore csapat, a Heedless Elegance. A fellépést meg is örökítették és most teljes egészében közzé is tették, mely a hajtás után meg is tekinthető.

Kicsivel több, mint egy éve mutattuk be a "Libra" című albumunkat a budapesti Akvárium Klubban, amit meg is örökítettünk egy koncertfilm formájában. Régóta vártuk, hogy elkészüljön és most, hogy nekiestünk az új lemez munkálatainak, ez a film méltón zárja le ezt az időszakot a zenekar életében. A "Libra" rengeteg helyre eljuttatott minket, és most ti is megnézhetitek, miről is szólt ez az éra. Idén még egy bulin elcsíphettek minket, mégpedig december 16-án a Barba Negrában!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4217987508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása