Rozsdagyár

EVERFLASH - Klippremier: Álomvilág

2022. december 19. - Kovenant

everflash2022.jpg

Az Everflash idén már a harmadik klipjével lepi meg a közönséget. A hazai színtér talán egyik legjobb  feltörekvő modern metál bandája új szerzeményében bátrabban nyúl az elektronikához és egy már-már pop metal dalt filmesít meg. A srácok eddig megjelent dalai mind kicsit eltérő stílusúak, ami elmondásuk szerint tökéletesen példázza azt a zenei sokszínűséget, amit képviselni szeretnének.

A dal maga egyfajta görbe tükör a világunkban élő közösségi médiafüggő réteg felé, ami sajnos sokakat érint. Ami szomorú ebben a jelenségben, hogy a nagy lájkvadászattól torzulhat az emberek énképe, a kapcsolatokhoz való hozzáállása. Nehéz eldönteni, hogy ki az, aki valóban barátilag és ki az, aki csak érdekből nyomja a pozitív megerősítést, miközben élőben teljesen másként viszonyul az illetőhöz. Sajnos egy idő után egy-egy ember beleragadhat ebbe az “Álomvilágba”, ahol számára minden tökéletes és mindezt maga is elhiszi. Igyekszik a csillogást, a felsőbbrendű hamis képet fenntartani, amit jobb esetben a körülötte lévők észre is vesznek és segíteni tudnak neki. Ezzel a dallal azt szeretnénk jelezni, hogy mi is észleltünk párszor ilyet és üzenjük, hogy ideje lenne felébredni ebből az álomvilágból és valódi értéket teremteni, mert az mindenkinek jobban áll.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5618006302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása