Rozsdagyár

PANTERA - Elindult a jegyértékesítés az extra Barba Negrás bulira

2023. február 19. - Bodzilla

pantera_2023-scaled.jpeg

Sokan megörültünk, mikor jött a hír, hogy a Pantera európai turnéjának lesz hazai állomása is (erről ITT írtunk bővebben). Ám az öröm sokakban tovaszállt, mikor kiderült, hogy a zenekar május 30-i Barba Negrás koncertjére pillanatok alatt elfogyott az összes belépő. A szervezők sem biztattak minket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel nagyobb helyre kerülne a buli.

Aztán jöttek a hírek, hogy Anselmo korábbi karlendítése okán a nagy európai fesztiválok sorra mondják vissza a zenekar fellépéseit és az osztrák buli is elmarad. Ezáltal kérdésessé vált, hogy a zenekar egyáltalán vállalja-e így a körutat. 

Szerencsére nem így történt. Sőt, az elmaradt május 31-i bécsi koncertdátum helyére bekerült egy extra Barba Negrás buli. Így lehetőség nyílt azok számára is jegyet vásárolni, akik az első körben lemaradtak róla. A jegyértékesítés elindult, de nem árt igyekezni a vásárlással, mert a hoppon maradt osztrákoknak is jó opció lehet a budapesti helyszín.

pantera_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3918052756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása