Rozsdagyár

PLASTICOCEAN - Klippremier: Szabad

2023. február 23. - Kovenant

plasticocean_2022_png.jpg

Új dallal és klippel jelentkezett a modern metalos hazai Plasticocean (a csapat előző két albumáról ITT és ITT írtunk kritikát).

Mi a teljes szabadság? Ha függetlennek érezzük magunkat, akkor valóban szabadok is vagyunk? Ezekre a kérdésekre keressük a választ. Sajnos a mai világban jószerint mindent a pénz mozgat és nagyon nehéz függetleníteni magunkat ebben az anyagias világban. Folyamatosan bombáznak minket a reklámokkal, a propagandával, igyekeznek minél jobban manipulálni, hogy egyre többet és többet fogyasszunk, hova húzzuk az ikszet, mit kell gondolnunk egy máshogy gondolkodó emberről. Egyre többen és többször hiszünk olyan dolgokban, melyek tévhitek vagy egyenesen jól kifundált hazugságok.

Nem szabad félnünk a változásoktól, mindegy mit állít elénk a sors. Törekednünk kell arra, hogy megfontoltan a megfelelő döntéseket hozzuk. Épp ezért tájékozódjunk, vizsgáljuk többféle szemszögből a világot: ne hagyjuk, hogy akaratunkon kívül befolyásoljanak minket és merjünk kiszakadni a szürkeségből és ne féljünk a holnaptól.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7018056442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása