Rozsdagyár

I'M DOROTHY - Klippremier: Szakíts, ha bírsz!

2023. március 08. - Kovenant

i_m_dorothy_2023.jpg

A tavaly tavasszal kiadott - megjelenésének hetében a Mahasz Top 40-es lista 1. helyén nyitott - "Legyen X" albumról ezúttal a Szakíts, ha bírsz! dalhoz készített videoklippel jelentkezett az I’m Dorothy. A kisfilm érdekessége, hogy dupla főszerepet vállaltak benne a zenekar tagjai.

A csapat soraiban egy tagcsere is történt időközben: nemrég, február elején jelentették be, hogy közös döntés alapján barátságban és egyetértésben a zenekar és Rinky (Rinkács Péter - gitár) útjai elválnak egymástól - a posztját Kövecses Evelin (Nest Of Plagues) vette át, akit az őszi és téli klubkoncerteken már láthatott / hallhatott is a közönség. 

Az idei koncertszezont szűk egy hónap múlva indítja a zenekar, április 7-én startol a Csajok a csúcson - Utazó cirkusz páratlan produkció, ahol az I’m Dorothy partnerei a Nova Prospect, és a The Blindmirrors lesznek a nyolcállomásos turnén.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3418067324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása