Rozsdagyár

OMEN - Dalpremier: Kikövezett út

2023. március 08. - Kovenant

omen_2023.jpg

Tavaly karácsony előtt pár nappal jelentkezett "Látszatkirályság" című háromtételes minialbumával az Omen. Az EP az online felületekre érkezett - a megjelenéshez időzítve pedig a címadó dalhoz készült videoklip is debütált a zenekar YouTube-csatornáján, mely jelenleg már közel 120,000 megtekintésnél jár (a banda 2019-es korongjáról ITT írtunk kritikát). Most a Kikövezett úthoz készített szöveges videót publikálta a Nagyfi László vezette csapat. A dal zenéjét - a bandához 2020 májusában csatlakozott -  Tóth Károly Carlos (ex-Crossholder, ex-Akela) szerezte, a szöveget az Omen új szövegírója, Kovács Enikő Edyko jegyzi.

Idén 33 éves a hazai rock / metal színtér patinás zenekara, ennek kapcsán Nagyfi László (gitár) összegezte a várható megmozdulásokat:

A tavaszi klubkoncertek idén kimaradnak, mert az új lemezanyagon dolgozunk (ennek volt az előszele ez a tavaly év végén kijött három dal), igaz, konkrét megjelenési dátumunk még nincs. Ezt követően a nyár folyamán fesztiválozni szeretnénk, ősszel pedig néhány klubos fellépés várható tőlünk. A jubileum kapcsán… egyszer csak eszembe jutott, hogy basszus, már 33! Gyorsan szóltam is Havancsák Gyulának, hogy biggyesszen az Omen-logó mellé egy dupla hármast. És úgy gondolom, az előbb felvázoltak szépen ki is töltik ezt az esztendőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4918067376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása