Rozsdagyár

MORTE SILMORIS - Klippremier: Broken Bones

2023. április 11. - Kovenant

morte_silmoris.jpg

A Morte Silmoris dallamos thrash metal zenekar jelenlegi felállásában 2019 óta működik, amely 2020 végén elkészítette első nagylemezét “Morte Silmoris” címmel.

Ennek folytatásaként idén egy háromszámos EP-vel készül a csapat, amelynek előfutáraként január végén napvilágot látott a címadó dalnak, a White, Red, Black, Pale-nek a videoklipje.

Most pedig megjelent az EP második dala, a Broken Bones, amelyben Jósa Tamás működött közre, mint vendégénekes. A dal címét egy megtörtént eset ihlette: a zenekar egyik 2021-es koncertjének közvetlen kezdése előtt a dobos, Tomi bordatörést szenvedett, ennek ellenére hősiesen végignyomta az aznap esti bulit.

Az EP harmadik dala, a Parallel Realities várhatóan júliusban fog napvilágot látni. Bónusztételként szerepelni fog a lemezen a zenekar első magyar nyelvű dala is, a Vár a halál, amely a 2020-as lemezen kiadott Good Day To Die című dal magyar verziója, ez a nóta is meghallgatható már minden zenemegosztó felületen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8518100412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása