Rozsdagyár

CRYPTA - Klippremier: Lord Of Ruins

2023. június 01. - Jurancsik Eszter

crypta_2.jpg

A death metalt játszó Crypta a mai napon jelentette be, miszerint augusztus 4-én megjelenik második stúdióalbumuk, amelynek a  "Shades Of Sorrow" címet adták. 

A "Shades Of Sorrow"-n a Crypta hű marad az "Echoes Of The Soul" korongon bemutatott egyedi hangzásvilágához, melyben a klasszikus és modern death metal keveredik komoly extrém és black metal elemekkel.

- adta hírül a zenekar, illetve az első klipes dal is elérhető a Youtube-on. A szerzemény a Lord Of Ruins címet viseli. Luana Dametto, a csapat dobosa eképpen mesélt a beharangozó tételről:

Azért választottuk az első kislemezes dalnak ezt a felvételt, mert egyesíti a dallamos és agresszív hangzást, amelyek az egész albumon jelen van. Úgy gondoltuk, jól tükrözi, hogy mire számíthatunk az teljes anyagtól. Ez az egész album koncepciójának lezárása, az utolsó dal a lemezen, és tökéletesen illeszkedik az általunk elképzelt artwork-koncepcióhoz is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr10018136438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása