Rozsdagyár

AMARANTHE - Klippremier: Damnation Flame

2023. július 01. - Jurancsik Eszter

amaranthe_2023.jpg

Nemigen adott hírt magáról az utóbbi hónapokban a svéd és dán tagokkal feálló Amaranthe. A modern metalt játszó zenekar főként új, sorban hetedik albumának felvételeivel volt elfoglalva, amelynek címét egyelőre titok fedi (előző lemezükről ITT írtunk kritikát).

A napokban Elize Ryd és a fiúk bejelentették: elkészültek az újdonság rögzítésével, most pedig meg is érkezett az első kislemezes tétel, amely a Damnation Flame címet viseli.

A Damnation Flame sok tekintetben új utakat nyit meg előttünk, méghozzá a lehető legjobb módon. Ez a legelső Amaranthe-dal, amelyben szimfonikus elemek is hallhatók. Ezt már régóta szerettük volna kipróbálni! A zenekart mindig is a határtalnság és a kreativitás jellemezte. Mostanra már megszokhattátok, hogy meglepetésekkel is előrukkolhatunk, 100%-os szenvedélyt teszünk a zenénkbe, ezt pedig te magad is érezheted az első pillanattól. Élvezd az új dalt, és megígérjük, hogy még sok minden más is hamarosan napvilágra kerül a közeljövőben!

- írja a banda az új szerzeményről, amihez természetesen videoklipet is forgattak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4918154824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása