Rozsdagyár

AMARANTHE - Jövőre érkezik a zenekar új albuma

2023. augusztus 06. - Jurancsik Eszter

amaranthebandjune2023_638.jpg

Damnation Flame címmel nemrégiben mutatott be új dalt a svéd és dán tagokkal felálló Amaranthe. A modern metalt játszó zenekar az elmúlt hónapokban a stúdióban dolgozott hetedik albumán, amelyről korábban elmondták: jóval több érdekes elemet fog felvonultatni, mint elődje, a "Manifest" (recenziónk ITT olvasható).

Az Elize Ryd énekesnő által vezetett csapat ma jelentette be: 2024. február 23-án kerül boltokba az új anyag, amelynek a "The Catalyst" címet adták. 

Hosszú ideje készült, és több munkát igényelt ez az album, mint korábban bármelyik. A Damnation Flame már megmutatta, hogy mit várhattok az új lemezünktől, de mivel ez az eddigi legváltozatosabb és legeklektikusabb Amaranthe album lett, készüljetek valami váratlanra! Rengeteg újítás lesz rajta, de a kreativitás változatlan marad. Azonnal nyilvánvaló lesz, hogy Amaranthe-t hallgatsz, mint ahogy az is azonnal egyértelművé válik, hogy ez egy igen komoly ugrás előre. Alig várom, hogy mindannyian halljátok, mit alkottunk, valamint hogy lássátok, ahogy előadjuk ezeket a hibátlanra sikerült új dalokat.

- vezette fel az együttes az új albumot.

A dalok listája:

1. The Catalyst
2. Insatiable
3. Damnation Flame
4. Liberated
5. Re-Vision
6. Interference
7. Stay a Little While
8. Ecstasy
9. Breaking the Waves
10. Outer Dimensions
11. Resistance
12. Find Life

ezgif_com-webp-to-jpg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3118186363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása