Rozsdagyár

BURNING SUN - Megjelent az új hazai power metal projekt debütalbuma

2023. augusztus 03. - Kovenant

burning_sun_band.jpg

Burning Sun néven új hazai power metal projekt indult, melyet nemzetközi tagokkal kiegészülve, az azonos című fanzin mögött álló Papi Zoltán hívott létre. A csapatot elsősorban Zoltán és Pancho Ireland (Merciless Law) alkotja, ám a közeműködők listáján olyan ismertebb underground zenészek is felbukkannak, mint Alessio Perardi (Airborn) vagy Cederick Forsberg (Blazon Stone) (a Papi Zoltánnal készült interjúnk ITT olvasható)

A "Wake Of Ashes" című, gyors tempójú bemutatkozó albummal a Burning Sun a '90-es évek power metalja előtt igyekszik tisztelegni a dalokkal és a megszólalással egyaránt. A fantasy világba kalauzoló lemezen a Helloween, Grave Digger és az Iron Savior nyomdokain íródott szerzemények váltják egymást, melyeknek központi szereplője Zoli World Of Warcraft karaktere, Emaly. A látványos borítóval felvértezett albumot az amerikai Stormspell Records CD-n, illetve a hazai Burning Sun Records kazettán is kiadta. A fentieken túl a "Wake Of Ashes" megtalálható minden digitális zeneszolgáltató kínálatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4718185705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása