Rozsdagyár

TÁBOR FESZTIVÁL - Nyaralás és fesztiválozás kettő az egyben

2023. augusztus 11. - Bodzilla

event_2023_tabor3.png

Lassan véget ér a nyár és ha még nem döntötted el, hogyan töltsd el, mert vízpartra is mennél, meg jó lenne fesztiválozni is még egyet, akkor a Tábor Fesztivál jó opció lehet, hogy két legyet üss egy csapásra. A fesztivál immár hagyományosan a nyári szünet utolsó hetében kerül megrendezésre, idén augusztus 23. és 26. között.

20220827_162327040_ios.jpg

Azon túl, hogy a fesztivál masszív zenei programot kínál, napközben sem unatkoznak a fesztiválozók. Közvetlen Balaton-part, rengeteg gasztronómiai élmény, motoros, sport- és gyermekprogramok tömkelege: négy nap zene és nyaralás.

dron-everness-fesztival-2018-junius-alsoors-spiritualis-eloadasok-csodalatosbalaton-900x506.jpg

A 15. jubileumi fesztiválra az ütős hazai felhozatal mellett külföldi bandák is érkeznek. Jönnek a Balaton kalózai, az Alestorm és elsőkézből hallhatjuk a legendás Motörhead-klasszikusokat a Phil Campbell And The Bastard Sons előadásában Alsóörsön.Természetesen idén is ott lesz a hazai rock és metal színe-java, többek közt a Tankcsapda, az EDDA Művek, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Leander Kills, az AWS, az Alvin és a Mókusok és még tényleg sokan.

A kedvezményes bérletek még augusztus 18-ig érhetőek el. Gyere el Te is Magyarország legnagyobb rockházibulijára augusztusban a Balaton-parton! Elővételes jegyek a ROCK1.hu online hálózatában kaphatóak!

Jegyek és további információ: ITT

20220827_035014000_ios.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3718188643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása