Rozsdagyár

SAMAS - Klippremier: Szemtől-szemben

2023. augusztus 18. - Felicium

samas_2.jpg

Meglepő friss dallal jelentkezett a Samas. A modern metalban utazó csapat egy igényes animált szöveges videót készített az új számhoz, amiért Gerdelics Miklós felelt. Hangzásban és stílusban sokat változott ez a mostani az előzőekhez képest, ami egyben előrevetíti azt is, hogy a készülő új album is sokkal dallamosabb és éneklősebb metalt tartogat számunkra.

A zenekar elmondása szerint ez a stílusbeli változás végig jellemző lesz a következő lemezre. Szerencsére a Samasra jellemző kemény metalhangzás megmaradt, de a dallamos részek nagyon jót tettek a dalnak és új impulzust adtak neki. A dal a Positive Sound Stúdióban készült, de az utómunkák egy része (a refrén) már a Labour Sound Stúdióban került rögzítésre. A csapat legközelebb augusztus 26-án lesz élőben látható a Szelidi-tó mellett rendezett XXXII. Morotostalálkozón (esemény).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4818193717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása