Rozsdagyár

TÓTH BALÁZS - Klippremier: ÷Condemnation

2023. szeptember 23. - Kovenant

toth_balazs.jpg

Tóth Balázs, az egykori Casketgarden gitárosa ÷Condemnation címmel új dalt és videót tett közzé, melyben a japán Deathmetalvoicer néven alkotó énekes vendégszerepel.

A BalashToth név eredetileg azért született, hogy megkülönböztessem valahogy a zenei projektjeimet és ne egy az egyben a saját, elég gyakori nevem alatt fussanak. Aztán logó is készült ehhez a névhez, valamint elkezdtem feltölteni tartalommal. Úgy éreztem, most ért a dolog arra a pontra, hogy saját dalokat hozzak ki e név alatt.  Egyelőre rendszeresen megjelentett dalokban gondolkodom, nem többszámos kiadványokban, de majd egyszer szeretném EP- vagy akár LP-formátumba rendezni a legjobbakat. Meglátjuk.

A ÷Condemnation egyébként eredetileg pusztán arra a célra íródott még 2018-2019-ben, hogy valamin elkezdjem tanulni a keverés fortélyait, viszont elég jól sikerült ahhoz, hogy összefoglalja, mi várható a projektől. A szöveg üzenete pedig elég egyértelmű.

A játék neve továbbra is dallamos death metal - a hatásaim nyilvánvalóan ugyanazok (At The Gates, Gates of Ishtar, Dimension Zero, The Haunted, Eucharist, Carcass, Death), mint a Casketgarden idején - viszont úgy tervezem, hogy a zenék, melyek végül is a saját nevem alatt jönnek ki, kicsit szélesebb skálán mozognak majd, mint a régi bandámban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7618220461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása