Rozsdagyár

I'M DOROTHY - Feloszlik a Gere Dorottya vezette csapat

2023. október 22. - Kovenant

i_m_dorothy_2023a_1.jpg

Hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a Gere Dorottya, azaz Dodo vezette hazai formáció, hogy mindösszesen 12 év zenélés után feloszlik az előbb Dorothy, majd az átszervezés után I'm Dorothy néven működő csapat.

Kereken 12 év!
Kedves Dorothy- és I’m Dorothy-rajongók!

Most búcsúzni szeretnék egy olyan életszakasztól, melyben mindig töretlenül hittem. De az élet tanít, és nem mindig arra terel, amerre elképzeljük, elképzeltük egykor. Pontosan 12 évvel ezelőtt elkezdődött egy csodás dolog, melyért hálás vagyok, és mindig az életem része marad.

Most lezárul!

Nem a zene szeretete szűnt meg létezni bennem, hanem úgy érzem, útközben elveszett számomra a lényege, amiről nekem szólt, amiért megszületett a zene a világra, ahogy én érzem belülről ezt a késztetést. Korszakok jönnek-mennek és mérlegre tesszük a dolgainkat.

Ez a szeretet, melyet tőletek kaptunk, felbecsülhetetlen, és sosem felejtjük el. Örök hála Blahó Briginek és Kovács Klaudiának azért, amiket megélhettünk együtt. Nagyon köszönöm az elmúlt éveket Bartha Jimnek, Győri Ádámnak, Kövecses Evelinnek és Rinkács Péternek. Nem utolsósorban a két hű kapitánynak, Varga Zolinak és Molnár Máténak a tudásukért és támogatásukért. A rengeteg embernek, aki ezen idők alatt Crew-tag volt, Kamrás Krisztinának, Faragó Gábornak és Blaskó Gyurinak, Radó Norbinak. A klipes csapatnak, Hajnal Ádámnak és Molnár Tamásnak, és mindenkinek, akivel volt szerencsénk együtt dolgozni az évek alatt. A koncertszervezésnek és támogatásnak, Szűcs Mihálynak és a Pallai produkciónak. A Metal Hammernek és a H-Music csapatának, Hartmann Kristófnak.

Mindenkinek, aki valaha közreműködött a két produkció alatt. Köszönünk mindent! Találkozunk még!

DoDo

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7618240577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.10.22. 19:52:15

Legyen boldog családanya!
Már épp itt az ideje!

Legalább szépen búcsúzott el mindenkitől.
süti beállítások módosítása