Rozsdagyár

SEAR BLISS - 30 éves jubileumi koncert, jövőre pedig új album

2023. október 25. - Kovenant

sb.jpg

Friss, fontos infókkal jelentkezett a hazai veterán black metal csapat, a Sear Bliss. Legutoljára 2018-ban jöttek ki a "Letters From The Edge" című lemezükkel (kritikánk ITT olvasható), de már nem kell sokat várni az új anyagra.

2023. október 28-án a Barba Negra Blue-ban ünnepeljük a Sear Bliss 30 éves fennállását. A zenekar minden korszakát megidézzük, azaz minden lemezről felhangzik legalább egy dal. Ebben segítségünkre lesz néhány régi tag is, akik ismét velünk fognak zenélni pár dal erejéig.

Vendégünk a román Dordeduh lesz, akik különböző neveken ugyan (Wiccan Rede, Negura Bunget, Dordeduh), de szintén közel harminc éve aktívak. Akik ismerik őket, tudják, hogy egy különleges zenei élménnyel fognak az este során gazdagodni.

Azért is nehéz ezt a harmincéves évfordulót tudomásul venni, mert a legtöbb zenekarral ellentétben ez az év nem a párás tekintettel a múltba révedés jegyében telt. Tulajdonképpen az egész évet egy új lemez megírásának szenteltük (már amennyiben a mi zenénk esetében lehet ilyesmiről beszélni), és szeptemberben el is kezdődtek a felvételek az ausztriai The Mushroom stúdióban Scheer "Max" Viktor hangmérnök és producer irányításával. A "Heavenly Down" című új lemez jövőre fog megjelenni a holland Hammerheart Records gondozásában, akikkel a nyáron írtunk alá egy új szerződést. A 30 éves jubileumi koncerten a közönség ebből is kap némi ízelítőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6818242821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása