Rozsdagyár

S.N.O.T. - Dalpremier: Tetteid súlya

2024. január 31. - Kovenant

snot_2024.jpg

2022-ben, huszonkét év után alakult újra a dark/techno/indusztriális metalt játszó kőszegi S.N.O.T. Czeglédi Tamás, Háni Szabolcs és Horváth Tamás már belevetették magukat a régi dalok frissítésébe és az új ötletek kidolgozásába. Producerként Scheer ”Max” Viktor dolgozik a bandával. Az ő kezei alatt készült az "Activate" nagylemez és a "Deepspace Christ" demó is. Most Tetteid súlya címmel új dalt tettek közzé.

Czegi, Háncsa, Tomsa összerakott Magyarországon egy egyedülálló bandát techo-indusztriális metal műfajban. A S.N.O.T. 1996-ban alakult. Ebben az évben felvették első demójukat "Félek" címmel, majd végigkoncertezték az országot, pici kluboktól a legnagyobb fesztiválokig. 1997-ben a rengeteg koncertezés közben felvették második demójukat "Deepspace Christ" címmel. Ekkor már a trió megfordult Ausztriában is.

1998-ban a KO-Records gondozásában megjelent első nagylemezük "Activate" címmel. Készült egy videoklip az Anatómia című nótájukra, melyet az akkori zenei csatornák játszottak. A zenekar rengeteg koncertet adott, folyamatosan jelen voltak zenei szaklapokban, zenei tv-csatornákon, kisebb rádiókban. 2000-ben adta utolsó koncertjét a banda. Aztán csend. El kellett telnie 22 évnek, hogy a három tag egymásra találjon (a csapatról két cikkben is írtunk ITT és ITT).

A Tetteid súlya című új dal a kérdésekről szól: honnan jövünk, hova megyünk, illetve ki hogy boldogul a tettei következményeivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3418315841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása