Rozsdagyár

HOPE INDUSTRIES - Dalpremier: B.O.T.

2024. február 05. - Kovenant

hope_industries_2024.jpg

Kicsi, családias koncertek, bulis hangzás, remek hangulat – eddig ez jellemezte a hazai Hope Industries zenekart, de most az új, B.O.T. című számukkal egészen izgalmas vizekre eveznek.

Az együttes 2022-ben második helyezett lett az S8 tehetségkutató versenyén, sőt, a közönségdíjat is elhozták. Zeneileg egy egész fokozattal léptek most feljebb a korábbi számaikhoz képest, a szöveg viszont mélyebb lett: a B.O.T. avagy a Bricks Of Trust a barátságot, és (nem túl meglepő módon) a bizalom kérdéskörét boncolgatja.

A változás oka nem az, hogy a srácok megkomolyodtak volna (az valószínűleg soha nem következik be): a fejlődést sokkal inkább Csongor Bálintnak köszönhetik, aki az ének és a dal szerkezete mellett a produceri munkában segített be, és Horváth Attilának (Ash Sound), aki a keverés és a masztering mellett a metalos hangzás és a ritmika felpezsdítéséért felelős. Velük a jövőben is szeretne együttműködni a banda, így biztos, hogy egyre jobb és jobb dalokat hallhatunk majd tőlük.

Az új hangzás mellett új turné is érkezik, 2024-ben már nemzetközi szinten: Budapest, Pécs, Szeged és Dunaújváros mellett Ljubljanába is ellátogatnak majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2518319171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása