Rozsdagyár

KITTIE - Klippremier: We Are Shadows

2024. április 05. - Jurancsik Eszter

426206445_945338103617845_780466619292022804_n.jpg

13 év szünet után tért vissza a zenéléshez a kanadai nu metal lányzenekar, akik februárban az Eyes Wide Open című szerzeménnyel jelentkeztek, valamint tavaly október óta folynak az új album körüli munkálatok az amerikai Nashville-ben. Sokáig kétséges volt a banda jövője, ugyanis 2017 februárjában tragikusan fiatalon elhunyt akkori basszerosuk, a 31 éves Trish Doan. Morgan Lander, a csapat énekese 2019-ben azt nyilatkozta: nehezen képzeli el, hogy egykori zenésztársuk nélkül készítsenek új albumot.

Ám jelenlegi csapattársaival, Mercedes Landerrel, Tara McLeoddal és Ivana Vujic-csal úgy határoztak: folytatják a zenélést, továbbá Morgan egy internetes metalmagazinnak a következőket nyilatkozta nemrégiben:

2011-ben jelent meg az utolsó nagylemezünk, az "I've Failed You". Azóta rengeteg változás történt a zeneiparban! Azelőtt jóval több ember vásárolt CD-t, manapság pedig itt vannak a streaming-platformok, és így a zene elérhetőbb, mint valaha, többen hallgatnak zenét. Bár nem hoz igazán komoly bevételt, mégis hatalmas előnye van, hiszen a közönség nagyobb, és a fiatalabbak is felfedeznek minket. A streaming-szolgáltatók által hallgatják a teljes diszkográfiánkat, ezzel életben tartva a zenénket. 

Hamar elérhetővé vált a második kislemezes tétel, amely a We Are Shadows címet viseli, és természetesen videoklip is készült a dalhoz.

A "We Are Shadows" egy olyan jövő bizonytalanságát tárja elénk, amelyet már nem tudunk irányítani. Kritikus ponthoz értünk a világban és az életünkben egyaránt, és hasonlóan a napfogyatkozáshoz, amely eltakarja a Napot, elveszítjük a fényt. Az esti sötétségben a lassan elhalványuló árnyékok képe és mi, mint árnyékok a feledésbe merülés lehetőségét illusztrálják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3318372969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása