Rozsdagyár

KITTIE - Klippremier: One Foot In The Grave

2024. június 09. - Jurancsik Eszter

kittie_2022.jpg

A 13 év után visszatért kanadai zenekar június 21-én érkező, "Fire" címre keresztelt nagylemezéről hallhattuk már az Eyes Wide Open, a We Are Shadows és a Vultures című szerzeményeket, az albumon pedig tavaly kezdtek dolgozni Nashville-ben.

Bár a csapatot sokáig nu metal zenekarként jegyezték, hangzásuk keményebb irányba változott, Morgan Lander, a formáció énekese a következőképpen mesélt erről:

Már nem vagyunk nu metal banda, és nem is leszünk többé. Nem próbálunk meg visszaidézni valamit, ami már régen elmúlt. Lehet, hogy van egy riff vagy egy ötlet, ami emlékeztet arra, hogy kik is voltunk a múltban, de ez összekapcsolódik a Kittie modernebb ötleteivel is. Valószínűleg ez a legjobb hangzású album, amit valaha készítettünk. Sokféle világban megállja a helyét. Úgy gondolom, amikor ezt az albumot írtuk, nem éreztük úgy, hogy bármit is bizonyítanunk kellene. Szóval határozottan súlyos és érettebb, a dalszerzés pedig fantasztikus volt.

Néhány nappal ezelőtt érkezett meg a "Fire" negyedik kislemezes dala, az One Foot In The Grave.

Ez egy lendületes, energikus dal a halálból való visszatérésről és a hamvainkból való feltámadásról, mondhatni, párhuzamban áll az utóbbi időben szerzett valóságos élettapasztalatainkkal. A múlt démonjainak elengedése, hogy újrakezdhessünk - olyan témák, amelyek mélyen rezonálnak velünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6718417345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása