Rozsdagyár

NOVA PROSPECT - Klippremier: Legyél a híd

2024. szeptember 19. - Kovenant

nova_prospect2021_3.jpg

Új dallal és klippel jelentkezett a Nova Prospect Legyél a híd címmel. A videó különlegessége, hogy a zenekar rajongói a főszereplői a kollázsként működő felvételnek (a csapat előző albumairól ITT, ITT és ITT írtunk kritikát).

Amikor azon agyaltunk, hogy milyen klip illene a dalhoz, akkor arra gondoltunk, hogy ez egy olyan szöveg, melyet talán mindenki a magáénak érez, így - egy ugyan eredetinek semmiképp nem nevezhető koncepciót követve - úgy döntöttünk, hogy ti legyetek a főszereplők. 

Hogy mennyire jól döntöttünk, azt sokszorosan visszaigazolta, hogy mennyien és milyen lelkesen jelentkeztetek, mennyire jó hangulatban telt a forgatás, és persze a végeredmény, mely ismét Judith Pinter Jucink keze munkáját dicséri, segítségünkre most is Richárd Ungor volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4118495264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása