Rozsdagyár

DREAM OF INSOMNIA - Klippremier: Az út végén

2024. szeptember 28. - Kovenant

dreams_of_insomnia_2024.JPG

A 2014-ben megalakult budapesti modern metal csapat, a Dream Of Insomnia új dalt és klipet tett közzé Az út végén címmel, a friss album pedig "Emlékszilánk" címmel októberben érkezik.

Tavasszal sikerült bekerülnünk a Petőfi Nagylemez Program díjazottjai közé Brucker Bence mentorálása alá, aminek köszönhetően bele is fogtunk az "Emlékszilánk" című albumunk elkészítésébe. Az út végén, a júniusban kiadott Kreon című tételhez hasonlóan a jelenleg készülő és októberben debütáló lemezen foglal majd helyet. A felvételek és a háttérmunkálatok - a korábbiakhoz hasonlóan - Brucker Bence és Kökényes Dániel (AWS) támogatásával az Y Sound Stúdióban zajlottak. A kórusfelvételekben Diószegi Kiki (Down for Whatever - Stray Heart Records) és Radó Éden (Tiansen) voltak segítségünkre. A videoklip elkészítésében Kiss Peter Johnnal dolgoztunk együtt. Az út végén című dalt és a hamarosan megjelenő "Emlékszilánk" albumot a Petőfi Kulturális Ügynökség, a Hajógyár, és a Petőfi Kulturális Program támogatta.

Életünk során rengeteg leküzdendő akadályhoz érkezhetünk, amelyeket kénytelenek vagyunk legyűrni ahhoz, hogy tovább haladhassunk céljaink felé. Sok-sok harc után mégis úgy érezhetjük, nem kaptuk meg azt, amit szeretnénk, hogy az út végén a megérdemelt jutalom helyett csak még több harc és küzdelem vár minket. A dal a kitartásról és az örök nyughatatlanságról szól. A borítón (és a dalhoz készült szövegvideóban) ábrázolt tűz is ennek szimbóluma.

Személyesen november 8-án, a Dürer Kert kistermében találkozhatnak velünk, ahol az addigra frissen megjelenő nagylemezünket mutatjuk be és visszük a közönség elé. Az este folyamán az album összes dala elhangzik meglepetésfellépőkkel megfűszerezve. A hangulatot a hazai Project For A Better Dream metalcore zenekar is fokozza majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8818521134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása