Rozsdagyár

HELLOWEEN - Újjáalakul egy turné erejéig a legendás felállás!

2016. november 14. - Kovenant

helloween_united_21x17_5_rgb_lowres.jpg

A pénz nagy úr és a gázszámlát ki kell fizetni: örök igazság, mely még fokozottabban igaz a kemény időket élő rockszakma berkein belül. A német power/speed metal nagyágyúi, a stílusteremtő Helloween is túl van már pályája csúcsán és az ezredfordulót követő teljesítménye sem dobogtatja meg már annyira a metalrajongók szívét (legutóbbi lemezük kritikáját ITT olvashatod). Ne lepődjünk meg, hogy őket is elérte az évfordulós/újjáalakulós nosztalgiaőrület.

Michael Kiske énekes és Kai Hansen énekes/gitáros visszatérését már régóta rebesgették, de mégis meglepetés, hogy a német csapatból igen kellemetlen körülmények között távozó és a korábbi zenekarvezetőjét, Michael Weikath gitárost azóta is keresetlen szavakkal illető Kiske végül beadta a derekát. Igazi visszatérésről természetesen nincs szó, hanem a mai felállás egészül ki a világ körüli turné erejéig a két korábbi taggal.

A Pumpkins United elnevezésű koncertsorozat így lehetőséget ad a teljes, harmincéves pályafutás minden fontos és közönségkedvenc dalának előadására, mely háromórás programot ígér. A turné 2017. október 28-ám indul Sao Paulo városában, majd útba ejtik Latin-Amerikát, Európát, Ázsiát és az Egyesült Államokat is, hogy aztán az egész múltidézés 2018-ban érjen véget.

A csapat szerint ez egyszeri alkalom lesz és senki se számítson arra, hogy újra sor kerül rá. A Helloween olyan dalok beemelését is ígéri a koncertprogramba, melyet eddig sosem játszottak, így aki kíváncsi a zenekarra és szereti a teuton heavy/speed metalt, az figyelje a banda Facebook-oldalát a további infókért. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9311960581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása