Rozsdagyár

KINGS OF LEON - Lezárta klip-trilógiáját az amerikai csapat

2017. február 15. - Felicium

kol-link-10_27.png

Három részből álló videosorozatot forgatott a legutóbbi, "Walls" című albumához kapcsolódóan a Kings of Leon, és a Waste A Moment-tel megkezdett, majd pedig a Find Me-vel folytatott sztori most a Reverend-del ér véget.

Az október közepén megjelent "WALLS" a csapat 7. lemeze, és az elődeihez hasonlóan ez is meghódította a rajongókat, hiszen olyan országokban vezette az eladási listákat, mint az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Skócia, Új-Zéland, Írország, Kanada és Ausztria. Magyarországon is bekerült a Top 40 albumok közé, a "Waste A Moment" pedig rendszeresen szólt a rádiókban.

A 2003-as megalakulása óta a Kings of Leon több mint 18 millió albumot és 24 millió single-t adott el, öt kislemezük is bekerült a Billboard Hot 100-as listájára, valamennyi lemezük szerepelt a Billboard Hot 200-ban, három Grammy-, három NME-, kettő Brit- és egy Juno-díj tulajdonosai. Turnéik a világ minden pontjára eljutottak, és olyan fesztiválokon léptek fel főműsoridőben, mint a Lollapalooza vagy a Glastonbury.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9112261970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása