Rozsdagyár

ECLIPSE OF THE SUN - Albumpremier: Daimonion

2015. december 13. - Felicium

a0061032536_10.jpg

Ma délután megjelent a székesfehérvári doom-power-death metal csapat az Eclipse Of The Sun első nagylemeze "Daimonion" címmel. A zenekar egy eseményt is létrehozott a facebookon, melyre több mint 50-en jeleztek vissza. Itthon igazi ritkaság számba megy ez a stílus, így mindenképp ajánlom a műfaj kedvelőinek a lemezt és tolmácsolom a zenekar szavait ezzel kapcsolatban:

"Több év kemény munkája és kitartó várakozása után büszkén jelentjük be, hogy megjelent első nagylemezünk, a Daimonion. Az album mától ingyen letölthető bárki számára mp3-ban a zenekar honlapjáról, a www.eclipseofthesun.hu oldalról. Ha valaki wav-ban szeretné megszerezni a Daimonion-t, vagy csak szeretné támogatni a zenekart, megteheti bandcamp oldalunkon.
https://eclipseofthesun.bandcamp.com/

Ha viszont bárki készhez szeretne kapni egy gyönyörű CD változatot Laki 'durcka' Emese csodálatos borítójával, akkor várjuk levelét az ecofthesun@gmail.com címre. A lemezek mennyisége erősen limitált, tehát ha valaki mindenképp szeretne egyet, siessen azzal a levéllel. :)

Reméljük, hogy az eddig bemutatott 9 dal kellő bizonyíték volt arra, hogy érdemes az albumban hosszú távon is elmélyedni. Az utolsó, záró tételt most szándékosan nem tesszük közzé, reméljük, hogy akinek az eddigi dalok és azok története felkeltette az érdeklődését, az majd letölti az egész lemezt, és elmélyed annyira a Tryptichon szövegében, hogy kiderüljön számára, vajon mi lesz Dan Ibiruval a sztori végére.

Hatalmas köszönet és hála mindenkinek, aki letölti a Daimoniont, és még nagyobb köszönet és hála mindenkinek, aki bármilyen módon is támogat minket, akár csak azzal, hogy megmutatja egy barátjának az albumot, vagy ír nekünk egy levelet arról, hogyan tetszett neki a Daimonion.

Doom or be doomed!" - forrás: lemezbemutató esemény (https://www.facebook.com/events/1643726809222354/)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5610418972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása