Rozsdagyár

BABYMETAL – Album és turné bejelentés

2015. december 15. - Felicium

original.png

Az egész világon hihetetlen népszerűségnek örvend a 2010-ben alakult Babymetal zenekar, akik gyakorlatilag három japán énekes lány, /SU-METAL, (ének, tánc) YUIMETAL, (háttérének, tánc) MOAMETAL (háttérének, tánc)/, persze élőben van dobos, gitáros, sőt még hörgés is színesíti olykor a produkciót.

Érdekesség, hogy az album 2016. április 1-én érkezik (melyet ’Fox day’-nek neveztek el) és azonnal a londoni Wembleyben indul a turné másnap. Bár több európai időpontot nem sikerült megtudni, az már biztos, hogy az 55 000 férőhelyes Tokyo Dome-ban ér véget az utazás, és ha már az első estnek nevet adtak, az utolsó koncert napját 'Doomsday'-nek nevezték el a helyszínből adódóan.

Su-Metal azt mondta, hogy „Mindenemet beleadom ebbe az új albumba, mert tudom, hogy rengetegen várjátok. Mi pedig alig várjuk, hogy jövőre újra találkozhassunk a külföldi rajongókkal a Wembley Arénában. Ez rögtön a második albumunk megjelenése után lesz, úgyhogy elég nagy esély van rá, hogy ott hallhatjátok majd először élőben az új dalokat.”

 

„Az, hogy a Tokyo Domeban léphetünk fel jövőre, még mindig egy álomszerű érzés. Azon dolgozom, hogy kicsit felturbózzam az önértékelésemet, és magabiztosan állhassak színpadra, és remélem, hogy a világ körüli turné alatt is sokat fejlődök majd.”
// metalhammer.teamrock.com //

wtour.jpg

Eközben bejelentettek néhány amerikai dátumot is és érdemes nézni, mert folyamatosan jönnek az újabbnál újabb időpontok. Bár véleményem szerint túl van értékelve a csapat és az, hogy 20-30 milliós nézettsége van a videóiknak, az is érthetetlen, a számok mégis magukért beszélnek és ha erre van kereslet, akkor bizony Japánból kínálat biztosan lesz.

Jegyek a londoni koncertre:
myticket.co.uk/
seetickets.com/


A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7810418964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása