Rozsdagyár

ANGERTEA - Nyereményjáték és albummegjelenés

2016. március 16. - Kovenant

angertea_promo.JPG

Oldalunk nyereményjátékot hirdetett az új, ötödik Angertea album, a "Snakes In Blossom" megjelenése kapcsán, melyet a finn Inverse Records adott ki március 15-én (lemezkritika itt). A zenekar szívességéből egy gyönyörű kiállítású és a csapat minden egyes tagja által aláírt digipak CD-t volt alkalmunk kisorsolni egy nyereményjáték keretében, mely március 15-én este 18:00 órakor zárult.

A feltett kérdésünkre ("hány angol nyelvű albuma jelent meg eddig a csapatnak, kivéve az újat") a helyes válasz a 3 volt, mivel az első korong még magyar nyelven készült. A posztunkban megadott formai feltételeket teljesítő és a helyes választ tartalmazó megoldások közül a www.random.org oldal véletlenszám-generátorával sorsoltunk, a nyertes pedig 

a gothicmetaller felhasználónévvel jelentkező olvasónk lett.

Kérjük a nyertest, hogy pontos nevét és postacímét küldje el részünkre a felvidekirockmagazin@gmail.com e-mail címre ugyanarról az e-mail címről, melyről válaszát eredetileg beküldte, melyet követően postán fogjuk megküldeni az értékes nyereményét.

Az Angertea zenekarhoz kapcsolódó hír, hogy mától a lemez ingyenesen is meghallgatható:


A lemezen a szerelmes balladáktól kezdve a belezős durvulatokon keresztül meghallgatható minden, amiről a zenekar valaha szólt. A lemez megvásárolható a digitális platformokon (iTunes stb.), de ha valaki limitált sorszámozott digipak cd-t szeretne, írjon egy email ide: angertea@gmail.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6710418292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása