Rozsdagyár

TESTAMENT - Októberben érkezik az új album!

2016. július 09. - Kovenant

testament.jpg

A legendás amerikai thrash metal banda, a Testament bejelentette tizenkettedik stúdióalbumának hivatalos megjelenési időpontját: a Nuclear Blast gondozásában október 28-án érkezik a "The Brotherhood Of The Snake" című korong, melyről a csapat előzetes infókat is elcsepegtetett. A csapat július 13-án lép fel a Rockmaratonon!

A lemez producerei Juan Urteaga (EXODUS, HEATHEN, MACHINE HEAD), valamint Eric Peterson gitáros és Chuck Billy énekes voltak. A dalokat jelenleg is keveri még a jól ismert metal producer, Andy Sneap (ACCEPT, ARCH ENEMY, CRADLE OF FILTH, KREATOR, MACHINE HEAD, MEGADETH).

Eric Peterson az alábbiakat nyilatkozta az album kapcsán:

"Az anyag nagyon változatos és epikus jellegű. Semmi kommerciális szart nem fog rajta hallani. Szerintem harminc évnyi lemezkészítés és többféle stílus után megtaláltuk azt a csapásirányt, ami egyszerűen csak az igazi metal. Az a rock/metal rajongó, aki nem pusztán csak a zúzós thrash riffeket keresi, az rengeteg finomságot itt találni. Nagyon sűrű lett a cucc." 

Egy másik interjúban viszont így fogalmazott: 

"Más lett ez a lemez. Ez sokkal inkább thrash. Úgy értem, hogy ezen a korongon vannak a leggyorsabb anyagaink, amiket valaha szalagra rögzítettünk. Általában van egy-két thrash nótánk, aztán néhány középtempós, majd egy lassú, súlyos darab, majd megint gyorsak. Az új album fele thrash és ezt így még sosem csináltuk.  

Kicsit olyan a korong, mint a "Demonic" vagy a "The Gathering". Persze okosabban álltunk hozzá, azt hiszem. Chuck nem annyira death metalosan énekel, azaz úgy értem, hogy vannak persze deathes dolgok, de inkább úgy énekel, mint az utolsó lemezünkön, de belekeverte a "The Gathering"  őrültségét és a "Demonic" brutalitását." 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4710417418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása