Rozsdagyár

SOILWORK - Dalpremier: These Absent Eyes

2016. július 14. - Kovenant

soilwork_2.jpg

A Nuclear Blast kiadó gondozásában augusztus 19-én jelenik meg a Soilwork gyűjteményes ritkaságalbuma "Death Resonance" címmel, melyről most a These Absent Eyes című dalukat hallgathatjátok meg a hajtás után.

A nóta eredetileg a csak Japánban kiadott "Beyond The Infinite" című EP-n jelent meg, melyen a "The Living Infinite" című dupla album felvételei során rögzített, de arra végül fel nem került szerzemények kaptak helyet. 

Björn "Speed" Strid énekes az alábbiakat nyilatkozta a dal kapcsán:


"A »Beyond The Infinite« EP néhány különleges, igen kísérletezős nótát tartalmaz. Az eredeti lemezről végül kihagytuk őket, de mindegyik egyedi és igen jól sikerült tétel. Nem volt persze könnyű kiválogatni, hogy melyik szerzemény is kerüljön fel a "The Living Infinite" korongra. Sosem egyértelmű dolog ez. A dalszerzés és a stúdiós munka általában igen kísérletezős és szabad, kreatív tevékenység, és a lemez során az új, szerintünk jobb felállás révén valódi dalszerzőkké válhattunk mindannyian és rengeteg friss és érdekes ötlettel állhattunk elő. Eredetileg az EP csak Japánban jelent meg és örülök, hogy végre ezek a különleges dalok mindenki számára hozzáférhetővé válnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4710417384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása