Rozsdagyár

DESPISED ICON - Klippremier: Bad Vibes

2016. július 17. - Kovenant

di.jpg

A kanadai deathcore brigád, a Despised Icon új albuma a Nuclear Blast kiadó gondozásában július 22-én jelenik meg "Beast" címmel, melyről most a Bad Vibes című nótájukra készített klipet nézhetitek meg a hajtás után.

Alex Erian énekes az alábbiakat nyilatkozta a dalról és a videóról:

"Sokat beszéltünk már a klasszikus death metal bandákról, melyek a pályánk során igen nagy hatással voltak ránk, de elég kevés alkalommal említettük meg a zenénkben található grindcore és hardcore elemeket. Az új kislemezünk, a Bad Vibes pontosan olyan nyers, egyszerű és zúzós, mint egy Napalm Death, Brutal Truth, Biohazard vagy éppen Madball nóta. A kilencvenes évek egy igen meghatározó évtized volt a számunkra és kifejezetten ezt a régisulis világot kerestük, amikor az új videónkat forgattuk. A "Beast" albumunk egy héten belül kijön, keressétek!" 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6810417372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása