Rozsdagyár

MELODIC METAL FEST - Szintet lépett a fővárosi fesztiválsorozat

2016. augusztus 10. - Felicium

flyer_samas_ff_stabbed_agre_bgs_eve.jpg

Idén októberben lesz egy éves a fővárosi Melodic Metal Festival, melyet indulása óta fél évente megrendeznek. A harmadik felvonásnak még nem ismerjük a teljes felhozatalát, de már most látszik, hogy ez lesz a sorozat eddigi legerősebb összetétele, többek közt olyan nevekkel mint a tatabányai Agregator, a Feuer Frei Rammstein tribute vagy a budapesti Samas.

A sorozatot Kiss Gergő álmodta meg, még 2015 nyarán és vágott bele a projectbe. A fesztivál alapvető koncepciója most is a kevésbé ismert és főleg nem kellőképpen elismert, de tehetséges magyar metal underground bemutatása. Ez most sincs másképp, de idén már nagyobb húzónév is található a listán, ami természetesen csak segít a többi feltörekvő zenekarnak. (Esemény ITT érhető el)

Első ízben két színpados volt a rendezvény 10 zenekarral, melyből egy lemondta, így 9 csapat lépett fel az elsőn. A másodikat már nem az S8 Underground Clubban, hanem a kultikusnak számító YUK BP-ben tartották meg szintén 9 zenekarral, de egy színpadon. Idén visszatérnek az immáron új helyre költöző S8-ba, ami most a Kerepesi úton található. Ennek örömére a két színpad is visszaköszön és így idén minden eddiginél több, azaz 12 zenekar lép fel október 1-én.

Ezúttal bemelegítő rendezvények is lesznek, amelyre már csak azért is megéri majd elmenni, mert aki itt részt vesz és felíratja a nevét, az a szokásos 1000 ft-os belépő helyett mindösszesen 600 ft-ért vehet részt az egy tucat zenekart magába foglaló rendezvényen.

agregatorbejel.jpg

Az első felvezető bulira szeptember 15-én kerül sor olyan zenekarokkal, mint az Abyss, Watching Me Csehországból, a Melrose Angliából és a Why Everyone Left Olaszországból. Hazai oldalról a Cielo Dive és Daily Dose of Gravity lép színpadra. (Esemény ITT érhető el)

Érdemes figyelemmel követni az eseményeket, mert augusztusban érkezik még a további fél tucat név is. Igazi metal ünnepélyre lehet számítani ősszel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1510417218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása