Rozsdagyár

ROZSDAGYÁR - Beköszöntő

2016. augusztus 18. - Kovenant

rozsdagyar_logo_kisebb.jpg

Kicsit félrevezető a cím: úgy köszöntjük olvasóinkat, hogy igazából sosem búcsúztunk el tőlük. A név új, a tartalom és a szerkesztőgárda azonban tulajdonképpen ugyanaz. Reméljük, Ti is ugyanolyan szívesen velünk tartotok majd a továbbiakban, mint amilyen örömmel mi készítjük Nektek minden nap a cikkeket, aktuális bejegyzéseket és lemezkritikákat.

Sokan ismerhetitek már írásainkat a Felvidéki Rockmagazin oldalairól. Az elmúlt másfél évben egyre többen csatlakoztatok hozzánk, követtétek nyomon a magazin folyamatos fejlődését. Most új névvel, de változatlan célokkal és a rock/metal zene iránti soha el nem múló elkötelezettségünkkel kérjük további támogatásotokat.

A Felvidéki Rockmagazin természetesen tovább működik: az alapító főszerkesztő Bush folytatja az oldalt a felvidéki rockéletre fókuszálva. Ezúton szeretnénk megköszönni az eddigi közös munkát, egyben sok sikert kívánunk Neki a jövőben és kérünk Titeket is oldala kedvelésére.

A Rozsdagyár céljai változatlanok:

  • a magyar rockzene eseményeinek, aktuális híreinek bemutatása, külön figyelemmel a feltörekvő zenekarokra, de természetesen bemutatva a műfaj legnagyobbjait is;
  • a nemzetközi metal/rock színtér legfrissebb fejleményeinek nyomon követése, beleértve a koncertinfók, lemez- és klipmegjelenések közlését;
  • lemezkritikákkal segíteni olvasóinkat, hogy megtalálják kedvenceiket az elképesztő mennyiségben ránk zúduló magyar és nemzetközi albummegjelenések között;
  • szívügyünknek tekintjük az undergroundot, de nem vagyunk elitisták, azaz nekünk ugyanúgy belefér a Sabaton és az Ossian, mint a Harakiri For The Sky vagy a Perihelion;
  • nem kenyerünk a cinikus, a mindenben csakis a rosszat meglátó és azt nevetség tárgyává tevő hozzáállás, de ha valami nagyon nem jön be, a véleményünket nem rejtjük véka alá.

Várjuk tehát zenekarok, koncerthelyszínek és -szervezők jelentkezését a rozsdagyar@gmail.com e-mail címen: minden megkeresésre szívesen válaszolunk, minden promóanyagról örömmel írunk lemezkritikát vagy zenekari interjút. A szerkesztőgárda által eddig készített minden rocktémájú cikk (koncertbeszámoló, lemezkritika, interjú) ezentúl a Rozsdagyár hasábjain érhető el.

A mottónk az, hogy a Rozsdagyárban nincs szabadság, üzemszünet vagy sztrájk, azaz folyamatos a működés. Kövesd minden nap bejegyzéseinket magazinunkban vagy Facebook-oldalunkon, melyet kedveléseddel vagy éppen megosztásoddal is támogathatsz. Ne feledd: a rozsda sosem pihen! 

Szerkesztői üdvözlettel: drfreezy, Felicium, Kovenant, Szimjon

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr910423848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása