Rozsdagyár

WHILE SHE SLEEPS - A rajongók segítségét kérik az új lemez kiadásához

2016. szeptember 13. - drfreezy

05-whileshesleeps-justinetrickett-4460.jpg

Az angliai While She Sleeps tagjai úgy gondolták, egyenesen a rajongókhoz fordulnak, hogy ki tudják adni következő nagylemezüket. Akár Te is segíthetsz!

Remélem már senkinek nem kell bemutatnunk a While She Sleeps zenekart. Az elmúlt 1-2 évben sokat megmutattak abból, hogy milyen is az, ha az ember a szívét-lelkét beleteszi a zenéjébe, és miről is szól az alázat. Most úgy döntöttek, hogy megkerülve a kiadókat, saját maguk adják ki a következő nagylemezüket, és mindehhez a rajongóktól kérnek segítséget.

A Sheffieldi csapat a Pledgemusic-on keresztül hirdetett kampányt (ITT érhetitek el), aminek keretein belül a rajongók küldhetnek nekik pénzt, cserébe pedig egy csomó dolog közül választhatnak: digitális letöltés, bakelit, cd, pengetők, stb. Sajnos egyelőre csak az Egyesült Királyság területéről tudnak pénzt fogadni, de állítólag már dolgoznak az ügyön, hogy akár Magyarországról is küldhessünk segítséget. A kampányuk videóját itt tudod megnézni:

A srácok egyébként a 2014-es, In Flames-szel közös koncertjük óta először idén újra bevették Budapestet a turnédátumok közé. Az előzenekarok kiléte egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy a While She Sleeps november 10-én fellép a Dürer Kert kistermében, az eseményt pedig ITT éred el. Külön öröm, hogy a csapat a megjelenéséhez segítséget kérő albumról egy dalt már be is mutattak, és talán már mi is megkapjuk élőben a Civil Isolationt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3411702077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása