Rozsdagyár

FLEGMA ZENEKAR - Klipforgatás: Női Főszereplőt keresnek!

2016. szeptember 14. - Felicium

14374566_1090800157623382_1948008753_o.jpg

Lányok, Hölgyek, Asszonyok! Úgy érzitek, hogy képernyőre születtetek? Itt a nagyszerű lehetőség! Lehet, hogy pont Ti vagytok az, akit a Flegma zenekar keres!

Október végén jelenik meg a Flegma első nagylemeze, a "Kapj a fejedhez!" A zenekart tavaly hívta életre Jepy (ex-Rózsaszín Pittbull, ex-Mesterséges Érzelem), hogy végre tényleg olyan zenét csináljon, ami belőle jön. Kicsit punk, kicsit rock, kicsit metál, de teljesen Flegma!

Ezen a lemezen található egy igazán szép, romantikus dal (a maguk módján persze), aminek címe Legbelül, és ehhez keresik a Női főszereplőt!

Sokat nem kérünk, mindössze ennyi feltételünk van:
- Jelenj meg a forgatáson! (Csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod!)
- Legyél 18. éves! (Nyugi, semmi perverz, csak mindenkinek egyszerűbb így!)
- Fényképpel jelentkezz!

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor nincs más dolgod, mint írni nekünk a Facebook oldalunkra, vagy pedig a kapcsolat@flegmamusic.hu  címre! Reméljük hamarosan találkozunk!

(Jelentkezési határidő: Szeptember 30.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr911706011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása