Rozsdagyár

MELROSE & WHY EVERYONE LEFT - Warm up show október 1-re

2016. szeptember 14. - Felicium

14022183_1192155907473533_7499950906643813320_n_1.jpg

Szeptember 15-én megindul a III. Melodic Metal Festival felvezető műsora, azaz megrendezésre kerül az első Warm Up Show, ahol olyan zenekarok lépnek fel, mint az angol Melrose, az olasz Why Everyone Left, illetve a hazai Cielo Dive, Daily Dose Of Gravity és July Brings Oblivion. Igazi modern metal/metal core csemegére számíthat mindenki, aki részt vesz az eseményen. (ITT)

A koncert ráadásul olyan szorosan kapcsolódik a III. Melodic Metal Festivalhoz, hogy aki ide eljön és felíratja magát a jegyszedésnél, akkor olyan akcióban részesül, amely október 1-én az 1000 Ft-os jegyárat majd a felére, azaz 600-ra süllyeszti. Tehát amellett, hogy nagyszerű zenekarokat láthattok mindkét rendezvényen, még olcsóbbá is tehetitek néhány szempillantás alatt.

A Pop-Punk/Easycore Why Everyone Left egyenesen az olaszországi Modenából kelt útra, hogy a stílusban azonos brit Melrose zenekarral átszeljék Európát. Választásuk az underground körökben már jól ismert, S8 Underground Club-ra esett. Megannyi külföldi banda érkezett már a régi klub falai közé. Most pedig itt az ideje, hogy igénybe vegyék a vadonatúj Kerepesi útnál található létesítményt is.

Hazai oldalról pedig segíti őket a már több helyen bizonyított Cielo Dive, akik bár nem számítanak régi formációnak, mégis kőkemény egység uralkodik a csapatban, valamint a Metal Core-os, nem rég új tagokkal felfrissült July Brings Oblivion és a szintén már tapasztaltabbak közé tartozó Daily Dose Of Gravity.

Látogassatok el, az alábbi rendezvényre is!
FB ESEMÉNY

flyer_2_mod.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3111705211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása