Rozsdagyár

BLISSFUL LUNACY - Megjelent a budapesti thrash/death csapat első dala

2016. november 02. - Felicium

13432279_294587194219763_4190892243192173635_n.jpg

Az élesben idén debütáló fővárosi Blissful Lunacy november 1-én, halottak napján jelentette meg első dalát, mely a Shiver címet kapta. Saját elmondásuk szerint stílusuk elég kevert, ugyanis megtalálhatóak zenéjükben thrash, death, hardcore és stoner elemek is. Bár eddig rövid pályafutás áll hátuk mögött, mégis felléptek már a Dürer kertben és a III. Melodic Metal Fesztiválon is. December 16-án pedig zúznak a XII. Dies Natalis Fesztiválon.

Súlyos riffek, mocsárból feltörő, öblös ordítások, kemény ritmusok. Ezek vagyunk mi. :)

2014 decemberében alakult a zenekar Maracskó András és Pribéli Miklós összefogásával, Pár hónap keresgélés után a gitárszekciót Nagyfi Jenő barátunk vette kezébe, sajnos a közös munka nem tartott sokáig! Jenő úr mellé Ács Józsi (kályha :D) Érkezett, mondhatni bekúszott a zenekarba, majd elkezdődtek a véget nem érő jammelések és ezek a borzalmak amiket majd hallhattok idővel! :) A basszusgitáros szerepet Papp Szilvia (Pipi) Töltötte be, csak sajnos kézsérülése miatt elváltak útjaink. Így Pribéli Miklósnak az ének mellé csapódott a basszusgitáros szerep is. A szólógitáros posztot végül Kantó Ferenc töltötte be. A dobokat pedig rendíthetetlenül Maracskó András nyúzza. Köszönjük, hogy elolvastad a rövid bemutatkozásunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7011923003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása